Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
svega je bilo!

VIDEO Komedija u Belgiji: Chicharito, Van Gaal i zaštitar ukrali šou!

Osim uvjerljive pobjede Manchester Uniteda kod Club Bruggea u uzvratnoj utakmici posljednjeg pretkola Lige prvaka susret je obilovao komičnim situacijama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavni akter bio je napadač Manchester Uniteda Javier Hernandez koji je režirao dva komična promašaja. No krenimo od zaštitara u godinama kojem se smijao cijeli stadion.

Navijač Club Bruggea ušao je u jednom trenutku na travnjak i mirno šetao uz aut-liniju izazivajući pritom ovacije s tribina. Sijedi zaštitar trčao je prema njemu da ga zgrabi, međutim kada je mu je došao blizu poskliznuo se i pao. S poda ga je uhvatio za nogu no tim je potezom samo još više pogoršao svoju ionako neugodnu situaciju. Treba naglasiti da navijač nije ni u jednom trenutku bježao, već mu je sve to, kao i velikoj većini navijača, bilo jako zabavno.

Navijači Uniteda iskoristili su tu situaciju da još jednom ismiju legendu svog najvećeg rivala u Premierligi Liverpoola - Stevena Gerrarda. S tribina se nakon tog pada čulo "Are you Gerrard in disguise"?, odnosno jesi li ti prerušeni Gerrard? Navijači su pritom aludirali na situaciju iz sezone 2013/2014 kada se Gerrard u utakmici protiv Chelseaja poskliznuo ničim izazvan, što je Liverpool koštalo porazam, odnosno naslova prvaka kojeg legendarni kapetan nikada nije osvojio.

Javier Hernandez Chicharito ušao je u igru u 64. minuti utakmice i uspio se proslaviti. Međutim ne zbog pogodaka, već smiješnih promašaja.

Prvi se dogodio u 81. minuti utakmice kada je promašio udarac s bijele točke, a pri pokušaju se poskliznuo i pao. Taj je promašaj inicirao i komični pogled menadžera Uniteda Louisa van Gaala koji je uputio prema svom pomoćniku Ryanu Giggsu. Kao da ga je pitao "Jesi ga tako učio da puca jedanaesterce?" ili "On je najbolji izvođač kaznenih udaraca ha?". Giggs ga je pogledao i samo slegnuo ramenima.

Točku na i svog nastupa Chicharito je stavio u 90. minuti kada je prizemni ubačaj Ashleyja Younga sa svega tri metra poslao preko gola!

United je u konačnici slavio s 4:0 i s ukupnih 7:1 izborio skupinu Lige prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider