Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije do njega

Savršeni prikaz zašto Messi u Barci djeluje nezaustavljivo, a u reprezentaciji blijedo

Dok igra u dresu Barcelone Messi nezaustavljivo zabija i asistira. U dresu Argentine je sasvim druga priča...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi ljudi misle kako Lionel Messi ne može biti najbolji nogometaš svijeta ako svoju kvalitetu ne pokaže i na međunarodnoj sceni. Argentinska zvijezda dominira u Španjolskoj i Europi, osvojio je mnogo trofeja s Barcelonom i zabio mnogo pogodaka.

Međutim, za svoju reprezentaciju nije toliko uspješan. Olimpijsko zlato 2008. godine u Kini jedini je njegov uspjeh s Argentinom, a gubio je finala na Copa Americi i na Svjetskom prvenstvu. Messi nije toliko učinkovit u nacionalnom dresu, za argentinsku reprezentaciju zabio je 56 pogodaka u 114 utakmica.

Ovaj video mogao bi objasniti zašto Messi bolje igra u Barceloni nego u reprezentaciji. Argentina kao i Barcelona ima igrače svjetske klase Angel di Maria, Sergio Aguero, Gonzalo Higuain...

Messi i njegovi suigrači iz reprezentacije sada su u velikim problemima, jer su na sedmom mjestu na tablici u kvalifikacijama za SP i opasno im visi put u Rusiju.

"Nismo očekivali ovakav rezultat", rekao je Messi nakon poraza od Brazila (0:3).

"Teško je kada uđete u takvu situaciju, malo vam treba da padnete, a onda sve ispada puno teže. Ovo je težak udarac, ali vrijeme je da reagiramo. Moramo dići glave. Bili smo dobri do prvoga gola, a potom izgubili glavu. Trener je novi i treba strpljenja za njega, ali i za momčad. Moramo se ujediniti da izađemo iz sra... Ovako se ne radi posao, moramo mnogo toga promijeniti ako želimo pobijediti Kolumbiju i vratiti se u igru", dodao je Messi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider