Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je Klopp radio?!

VIDEO Kapetan i najiskusniji igrač Borussije morali smirivati ljutite navijače

Borussia Dortmund upisala je sinoć novi poraz u njemačkoj Bundesligi s kojim je ostala prikovana za dno prvenstvene ljestvice...

Prvak njemačke iz 2011. i 2012. godine drži začelje bundesligaške ljestvice s tek 16 osvojenih bodova iz 19 utakmica. Posljednje razočaranje dogodilo mu se pred vlastitim navijačima kada je izgubio od Augsburga 0:1. Navijači Borussije su na kraju 2014. godine bili uz svoje ljubimce unatoč porazu, no ovu gorku pilulu nisu mogli progutati.

VIDEO Užasna Borussia ostala na dnu, HSV protutnjao s Olićem!

Oštro negodovanje domaćih navijača navelo je najiskusnijeg igrača, Romana Weidenfellera, i kapetana, Matsa Hummelsa, da odu do ograde i porazgovaraju s njima. Razgovor, kao što se vidi na videu, nije bio ni najmanje ugodan, a zabrinutost ostalih igrača koji su to promatrali sa sigurne udaljenosti bila je i više nego očita.

Zajedno s ostatkom igrača stajao je i trener Jürgen Klopp, koji se nije želio upuštati u razgovor s obzirom da njega navijači ponajviše krive za seriju očajnih rezultata. Borussia, naime, nije slavila u prvenstvu od 5. prosinca!

 

Pred dortmundskim sastavom su sada tri utakmice s momčadima iz donjeg doma prvenstvene ljestvice (Freiburg (v), Mainz (d), Stuttgart (v)), a potom slijedi teško gostovanje u osmini finale Lige prvaka protiv Juventusa.

Pet je utakmica ostalo Borussiji Dortmund za odraditi u veljači, a hoće li na kraju iste Klopp, koji stil igre svoje momčadi naziva 'heavy metal', i dalje sjediti na klupi to ćemo tek vidjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider