Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Junak WHL-a!

VIDEO Tottenham okrenuo Arsenal, pobjeda Chelseaja, kiks Cityja

U londonskom derbiju Tottenham je u subotu na svom stadionu pobijedio Arsenal sa 2-1, vodeći Chelsea je upisao pobjedu protiv Aston Ville, a drugoplasirani Manchester City je kiksao protiv slabašnog Hulla i sada zaostaje sedam bodova za Chelseajem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham je u drugom dijelu uspio preokrenuti vodstvo Arsenala iz 11. minute kada je strijelac bio Mesut Ozil. Junak pobjede bio je dvostruki strijelac Harry Kane. On je u 56. minuti natrčao na odbijenu loptu i izjednačio, a u 86. minuti je udacem glavom donio pobjedu Tottenhamu. Trener Arsenala Arsene Wenger neće po dobrome pamtiti svoju jubilarnu 700. utakmicu u Premierligi.

Vodeći Chelsea je u gostima svladao Aston Villu sa 2-1, a pobjednički gol postigao je Branislav Ivanović u 66. minuti. S druge strane Manchester City je na domaćem terenu neočekivano kiksao protiv Hulla, kod kojeg je Nikica Jelavić ostao na klupi za pričuve. Hull, koji se bori za opstanak, poveo je u 35. minuti golom Davida Meylera, a Manchester City je do poravnanja stigao tek u sudačkoj nadoknadi pogotkom Jamesa Milnera (90+2).

U velikom gradskom derbiju Everton i Liverpool su na Goodison Parku odigrali bez zgoditaka, 0-0.

"Merseyside" derbi je posve razočarao, a Liverpoolova legenda Steven Gerrard odigrao je zadnji puta protiv ljutog gradskog suparnika. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Redse.

Liverpool je sada sedmi s 39 bodova, a Everton 12. s 27 bodova.  

U dvoboju momčadi koje se bore za opstanak Leicester je kod kuće izgubio od Crystal Palacea sa 0-1 golom Joea Ledleya (55), te je na posljednjem mjestu Premierlige. Andrej Kramarić dobio je skromnu minutažu, za Leicester je igrao od 71. minute.

Queens Park Rangers, koji je ostao bez trenera Harryja Redknappa, na domaćem je terenu izgubio od Southamptona sa 0-1, a u sudačkoj nadoknadi zabio je Sadio Mane (90+3). Niko Kranjčar ostao je na klupi za pričuve QPR-a

Večeras u Merseyside derbiju Everton dočekuje Liverpool.

 

 

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider