Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu prvi put

VIDEO Jordi Vinyals reagirao na Halilovićevo ponašanje

Trener drugoligaša Barcelone B, kojem je hrvatski reprezentativac Alen Halilović (18) okrenuo leđa ne želeći ga slušati nakon što ga je izvadio iz igre, istaknuo je da "nema problema" jer razumije reakciju mladog igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Halilović je zamijenjen u 27. minuti utakmice protiv Alcorcona jer je Barcelonin vratar dobio crveni karton. Vezni igrač je tada pobijesnio šireći ruke, a nije ga uspio smiriti niti suigrač Alex Grimaldo. Nakon izlaska nije niti htio čuti trenerovo objašnjenje, naprasno produživši prema svlačionici, istrgnuvši se pritom treneru iz ruku dok ga je ovaj pokušavao zaustaviti.

VIDEO Pogledajte kako se bezobrazni Halilović ljuti jer mora iz igre

"Normalno da je odluku primio loše, nema nikakvog problema", izjavio je trener Jordi Vinyals nakon utakmice koju je Barcelona B izgubila s 3-1.

"Nalazimo se u situaciji koja nije dobra, no čestitam igračima na pristupu", rekao je.

Barcelona B je na pretposljednjem mjestu među 22 kluba u španjolskoj Drugoj ligi, a niti dolazak Vinyalsa nije zaustavio slobodan pad prema trećoj ligi.

Vinyals je na klupi zamjenio Eusebija Sacristana početkom prošlog mjeseca, a na Halilovića se bio naljutio i prije nego ga je počeo trenirati. Vezni igrač je na svom instragram profilu napisao da je na treningu ozlijedio lijevo koljeno i da će se na teren vratiti za nekoliko tjedana.

Vinyals, koji je upravo tada preuzeo momčad, naglasio je da će odsada biti kažnjen svaki igrač koji samostalno krene iznositi informacije iz svlačionice.

"Ovo je prvi i posljednji put. Bez discipline ne možemo napraviti puno. Pravi igrači su oni s talentom i disciplinom", izjavio je tada.

Alen Halilović je, međutim, i s prijašnjim trenerom imao konfliktnu situaciju samo nekoliko dana prije ozljede na treningu. U posljednjoj Eusebijevoj utakmici na klupi, koju je Barcelona B izgubila 4-0 u Zaragozi, Halilović je reagairao na sličan način kao i sada.

"Naljutio sam se, ali ne na Eusebia, s kojim mi je bilo lijepo i kojeg poštujem, nego zato jer ne volim gubiti. Moja reakcija bila je iskazivanje bijesa zbog poraza, a ne zbog trenera“, izjavio je Halilović tri tjedna poslije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider