Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludo popodne

VIDEO Jelavić zabio u pobjedi, veliki kiks Liverpoola!

Bivši hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić zabio je svom bivšem klubu Evertonu, Manchester City je teškom mukom pobijedio kod kuće Sunderland, dok je Arsenal poražen u novogodišnjem, 20. kolu Engleske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hull City je kod kuće s 2:0 porazio Everton, a Nikica Jelavić je postigao drugi zgoditak na utakmici u 43. minuti.

Bio je to šesti ovosezonski pogodak Jelavića i slatka osveta hrvatskog napadača Evertonu koji ga je olako pustio u Hull.

City se jako mučio sa Sunderlandom, iako su Građani vodili s 2:0 pogocima Tourea i Jovetića, no gosti su od 68. do 71. minute uspjeli izjednačiti. U 73. minuti ukazao se vremešni Lampard i ostavio City u utrci s Chelseajem za vrh.

Arsenal je stradao kod Southamptona (0:2), Mane i Tadić su nakon smušenih reakcija obrane Topnika donijeli domaćinu vrijednu pobjedu, koja je mogla biti i puno veća da se igrači Southamptona nisu ispromašivali.

Liverpool je bez učešća Dejana Lovrena još jednom razočarao odigravši kod kuće 2:2 protiv fenjeraša Leicestera i to nakon što su Redsi pogocima Gerarda iz penala vodili s 2:0, dok niti Niko Kranjčar nije bio u sastavu QPR-a, koji je doma odigrao 1:1 s Swanseajem.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider