Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Peta uzastopna pobjeda

VIDEO Inter i dalje niže pobjede, pogodak Kalinića

Nogometaš Intera upisali su i petu uzastopnu pobjedu na otvaranju sezone nakon što su na San Siru slavili protiv Verone 1-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to treća uzastopna i četvrta Interova pobjeda ove sezone rezultatom 1-0. Pogodak odluke zabio je Felipe Melo u 56. minuti. Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić odigrao je cijeli susret za domaći sastav, dok Marcelo Brozović nije ulazio u igru.

Aktualni prvak Juventus je nastavio s lošim rezultatima. U dvoboju protiv bivšeg drugoligaša Frosinonea je u Torinu odigrao 1-1. Juve je poveo golom Zaze u 50. minuti, a u sudačkoj nadoknadi je izjednačio Blanchard. Mario Mandžukić nije nastupio za Juventus zbog ozljede.

Fiorentina je u Firenzi pobijedila Bolognu 2-0 golovima Jakuba Blasczcykowskog (71) i našeg Nikole Kalinića (82). Milan Badelj je za 'viole' odigrao cijeli susret, Kalinić je ušao u igru u 56. minuti, dok je Ante Rebić je igrao do 79. minute.

Sasssuolo je na gostovanju u Palermu pobijedio 1-0, a Šime Vrsaljko je odigrao cijeli susret u pobjedničkim redovima. Napoli je odigrao 0-0 na gostovanju kod Carpija. Igor Bubnjić je odigrao svih 90 minuta za domaćine, a Ivan Strinić nije nastupio za goste.

Roma je poražena na gostovanju kod Sampdorije 2-1. Strijelci za sastav iz Genoe bili su Eder (50) i Konstantimnos (85-ag), dok je za Romu zabio Salah (69).

Na ljestvici vodi Inter sa 15 bodova, Fiorentina je druga sa 12, a Sassuolo treći sa 11 bodova.

 

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider