Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pregrubi nizozemac

VIDEO Igrači morali smirivat strasti: De Jong nasrnuo na Guardiolu

Nogometaši Milana morali su zaustaviti svog suigrača Nigela De Jonga da fizički ne nasrne na trenera minhenskog Bayerna Pepa Guardiolu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Incident se dogodio 'u tunelu' na poluvremenu utakmice Audi Cupa između Bayerna i Milana. Guardiola je oštro kritizirao nizozemskog nogometaša zbog starta na 20-godišnjeg Joshuu Kimmicha, zbog čega ga je morao izvaditi iz igre nakon svega 20-ak minuta susreta.

Španjolski stručnjak je očito malo pretjerao u nekoj kritici upućenoj De Jongu, koji je krenuo u fizički obračun, ali su ga u toj namjeri spriječili njegovi suigrači.

Guardiola je s razlogom bio ljut na De Jonga jer prema prvim informacijama iz bavarske Kimmich će izbivati jedno dulje vrijeme.

"Tužan sam zbog Kimmicha. Ne može igrati u srijedu, a vjerojatno ni jedan dulji period vremena. S razlogom sam se obratio De Jongu da mu objasnim neke stvari", rekao je Guardiola nakon utakmice.

Podsjetimo, riječ je o prijateljskom turniru na kojem osim spomenuta dva kluba nastupaju Real Madrid i Tottenham. Upravo iz razloga što je prijateljski turnir takvi startovi poput De Jongovog se ne bi trebali događati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider