Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Penal spasio Everton

VIDEO Ibrahimović zabio spektakularan gol, Fellaini šokirao Mourinha

Everton i Manchester United odigrali su 1:1 u 14. kolu Premierlige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United poveo je 1:0 u 42. minuti golom Zlatana Ibrahimovića. Maarten Stekelenburg istrčao je u "nepoznato", a Ibrahimović ga je elegantno prebacio i uz pomoć grede i vratnice poslao loptu u nebranjenu mrežu.

Everton je izjednačio u samoj završnici utakmice nakon što je Marouane Fellaini neopreznim startom srušio lukavog Idrissa Gueyea u šesnaestercu Uniteda i skrivio jedanaesterac. Jose Mourinho izgledao je šokirano na klupi Man. Uniteda. Fellaini je ušao tri minute prije nego što je skrivio jedanaesterac.

Leighton Baines pucao je u donju desnu stranu De Geina gola, španjolski vratar je bio na lopti, ali nije uspio obraniti.

Everton je nakon 14 kola na 8. mjestu sa 20 bodova, samo jednim manje od Manchester Uniteda koji je šesti. Vodeći Chelsea ima 34 boda, tri više od drugoplasiranog Arsenala i četiri više od Liverpoola koji je na nevjerojatan način poražen kod Bournemoutha.

Momčad Juergena Kloppa vodila je 2-0 na poluvremenu i držala prednost 3-1 do 76. minute. Gosti su u prvom poluvremenu došli do vodstva pogocima Manea u 20. minuti i Origija dvije minute poslije. Zaostatak Bournemoutha smanjio je Wilson u 56. minuti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca. Livepool je u 64. minuti ponovno stigao do dva pogotka prednosti golom Cana.

Uslijedio je preokret u režiji 22-godišnjeg Škota Ryana Frasera koji je u 76. minuti smanjio na 2-3, a u 78. minuti asistirao Cooku za izjednačenje. U trećoj minuti sudačke nadoknade Nizozemac Nathan Ake donio je veliku pobjedu Bournemouthu.

Dejan Lovren je odigrao svih 90 minuta u momčadi Liverpoola.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider