Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šokantan kraj

VIDEO: Ibra zabio golčinu pa pokazao cijelom stadionu nove tetovaže, a onda...

Zlatan Ibrahimović zabio je već u 2. minuti na utakmici protiv Caena…

Mali Caen donio je novi šok navijačima PSG-a. Vodili su Parižani na Parku Prinčeva 2:0 do 89. minute, a onda su gosti s dva pogotka natjerali domaće navijače na nove zvižduke zvijezdama Pariza. Potpuni preokret donijeli su u 89. minuti Sala i Bazile samo minutu kasnije za konačnih 2:2.

Prvi je pogodak na utakmici postigao Zlatan Ibrahimović u 2. minuti, a drugi je bio djelo Ezequiela Lavezzija u 40. minuti. Zanimljivo, nakon što je Ibra lijepim pogotkom otvorio utakmicu, skinuo je dres i pokazao istetovirano tijelo. Ima novu tetovažu pa je odlučio to podijeliti s cijelim stadionom.

No, zbog toga će zaraditi suspenziju zbog akumuliranih žutih kartona. Neće ga biti 1. ožujka protiv Monaca.

Porazu su ponajviše kumovale ozljede domaćina. Laurent Blanc je do 68. minute je već napravio tri izmjene, a onda je 71. ostao bez stopera Sergea Auriera, koji napustio travnjak zbog ozljede prepona, a u 81. morao je izaći i veznjak Lucas, pa je PSG ostao sa devet igrača na terenu.

PSG je treći sa 49 bodova, koliko ima i drugoplasirani Marseille, koji je u petak kod kuće remizirao sa Reimsom (2-2). Vodeći Lyon, koji ima bod više od PSG-a i Marseillea, u nedjelju gostuje kod Lorienta.
 

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider