Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije mu sjelo

VIDEO: Guardiola izjurio s presice zbog pitanja koje sve muči

Pep Guardiola odrađuje posljednju godinu ugovora u Bayernu, pa su krenule špekulacije oko odlaska.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski tabloid The Sun ispalio je u svom stilu glasinu kako je Pep Guardiola prvi na listi želja engleskog saveza koji mu navodno nudi mjesto izbornika nakon Eura u Francuskoj. Poznato je da Kataloncu ugovor traje još samo ovu sezonu, a novi još nije potpisao. Na užas onih navijača Bayerna koji ga ne vole, klub mu nudi nastavak suradnje nakon dva naslova prvaka u prve dvije sezone.

Zamjera mu se što u ove dvije godine nije donio naslov Lige prvaka. Real i Barcelona stigli su na cilj ispred Bavaraca, a taj mu 'grijeh' očito neki ne mogu oprostiti. Ipak, čelni ljudi Bayerna žele da im Guardiola donese još domaćih naslova, pa i tu toliko željenu Ligu prvaka.

Na press konferenciji uoči subotnje utakmice u Mainzu, nakon koje u utorak slijedi domaćinstvu Dinamu, Guardiola je dobio pitanje odlazi li na kraju sezone u Englesku. To ga je malo iznerviralo pa se se zahvalio i otišao s druženja s novinarima uz smiješak.

''Ma dajte moli vas. Pa ja sam trener Bayerna. OK?  Hvala i doviđenja'', rekao je Pep, ustao i u sekundi nestao kroz obližnja vrata.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider