Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Wenger na popravnom

VIDEO Pogledajte 'novog Cristiana Ronalda' u akciji, na meti je Arsenala

Arsene Wenger želi u Arsenal dovesti krilnog napadača Benfice kojem svi stručnjaci proriču zvjezdanu budućnost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Goncalo Guedes krilni je napadač koji će krajem ovog mjeseca proslaviti 19. rođendan, a zbog svojih igara u posljednjih godinu dana mediji u Portugalu su ga proglasili legitimnim nasljednikom Cristiana Ronalda.

Guedes je produkt omladinske škole Benfice, a na meti je nekoliko velikana, od kojih je za njegove usluge najozbiljnije zainteresiran Arsenal.

Menadžer Topnika Arsene Wenger već neko vrijeme šalje skaute da uživo gledaju Guedesa, a tako je bilo i ovog utorka kada je Benfica u Ligi prvaka ugostila Galatasaray. Osim Arsenala, Guedesa motre i Manchester United i Manchester City, ali i Barcelona.

Ipak, klub iz sjevernog Londona prvi je favorit za njegovo dovođenje, i to iz nekoliko razloga. Naime, Arsenal je najspremniji iskrcati 40 milijuna funti (nešto više od 56 milijuna eura) koliko traži Benfica, a tu je i Wengerova želja za popravnim ispitom.

Još prije 13 godina Francuz je skautirao Cristiana Ronalda koji je tada igrao za lisabonski Sporting, ali je Sir Alex Ferguson bio brži i konkretniji te je Ronaldo završio na Old Traffordu što si Wenger ne može oprostiti. Sada, kad se o Guedesu piše kao o novom Cristianu Ronaldu, za očekivati je kako Wenger ovu priliku neće propustiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider