Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brazil jedva

VIDEO Golišava motivacija je upalila: Venezuela šokirala Kolumbiju

U 1. kolu skupine C Copa Americe Venezuela je pripremila veliko iznenađenje, dok je Brazil teškom mukom upisao tri boda protiv Perua...

Venezuela je s minimalnih 1:0 slavila protiv favorizirane Kolumbije, koja je na lanjskom Svjetskom prvenstvu igrala u četvrtfinalu. Venezuelu je do pobjede odveo Salomon Rondon, ponajbolji igrač reprezentacije koji je iskoristio ubačaj s lijeve strane i u 60. minuti matirao Davida Ospinu.

U drugoj utakmici te skupine Brazil je slavio protiv Perua pogotkom u drugoj minuti sudačke nadoknade. Peruanci su poveli nakon manje od tri minute pogotkom Christiana Cueve. Golu su prethodile loše reakcije Davida Luiza i vratara Jeffersona.

Brazil je manje od 120 sekundi kasnije poravnao preko Neymara, koji se našao potpuno usamljen na petercu nakon ubačaja Danija Alvesa i mirno glavom pogodio za 1:1.

Promjene rezultata nakon toga nije bilo sve do 92. minute, kada je Neymar fenomenalnom dijagonalnom loptom kroz obranu proigrao Douglasa Costu, koji u svom debiju na velikom natjecanju zabija prvijenac u dresu Brazila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider