Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav ludi dan

VIDEO Golijada u Engleskoj: 23 gola u pet utakmica, Arsenal vodeći!

Čak 23 gola postignuta su u prvih pet utakmica 15. kola engleskog nogometnog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrlo raspoloženi bili su strijelci u subotu poslijepodne u sklopu 15. kola Premierlige.

Arsenal je pobijedio Stoke City s 3:1 preuzevši prvo mjesto na ljestvici, Hull City i Crystal Palace su odigrali 3:3, Burnley je bio bolji od Bournemoutha 3:2, a istim rezultatom je Watford porazio Everton. Najmanje golova gledatelji su vidjeli na stadionu Liberty gdje je Swansea City u derbiju začelja porazio Sunderland 3:0.

Stoke je na stadionu Emirates poveo protiv Arsenala golom Charlieja Adama u 29. minuti iz kaznenog udarca. Ipak, Topnici su okrenuli rezultat golovima Thea Walcotta (42), Mesuta Ozila (49) i Alexa Iwobija (75).

Hull City i Crystal Palace su odigrali ludu utakmicu. Domaćin je vodio 1:0 i 3:2, a gosti su imali 2:1, na koncu je završilo 3:3. Strijelci za Hill City bili su Robert Snodgrass (27-11m), Adama Diomande (72) i Jake Livermore (78), a za goste pogotke su postigli Christian Benteke (52-11m), Wilfried Zaha (70) i Fraizer Campbell (89).

U derbiju začelja Swansea City je pobijedio Sunderland 3:0 pobjegavši iz zone ispadanja. Velšani su na mjesto koje vodi u niži rang natjecanja gurnuli Slavena Bilića i West Ham koji u nedjelju gostuje kod Liverpoola. Pobjedu domaćinu donijeli su Gylfi Sigurdsson (51-11m) i Fernardo Llorente (54, 80).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider