Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
23. naslov

VIDEO Barca prvak: Genijalni Messi srušio Atletico i donio naslov usred Madrida!

Pogotkom Lea Messija nogometaši Barcelone su u 37. kolu španjolskog prvenstva slavili 1-0 na gostovanju kod madridskog Atletica te prije posljednjeg kola osigurali 23. naslov prvaka...

Lionel Messi donio je Barceloni pobjedu i naslov prvaka! Zabio je u 65. minuti za konačnih 1:0 u Madridu protiv aktualnog prvaka Atletica.

Barcelona je u posljednja dva kola donijela četiri boda prednosti pred Realom i pobjeda na Vicente Calderonu donosila je prvi trofej Kataloncima pod vodstvom Luisa Enrique. Pogodak vrijedan tri boda genijalni Messi je zabio na asistenciju Pedra koji je u udarnoj postavi zaigrao umjesto Urugvajca Luisa Suareza. Bio je to 41. Messijev pogodak ove sezone u španjolskoj Primeri.

Ivan Rakitić je do 87. minute bio u igri, kad ga je zamijenio Rafinha, dok je u domaćoj momčadi Mario Mandžukić počeo utakmicu na klupi, a u 72. minuti zamijenio Ardu Turana, ali nije se našao u prilici za postizanje pogotka.

Unatoč porazu, Atletico je ostao na trećem mjestu s tri boda više od Valencije koja je kod kuće odigrala samo 1-1 protiv Celte Vigo.

 

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider