Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će burno ljeto

VIDEO Enrique i Dani Alves 'najavili' odlaske nakon povijesne sezone

Iako su u subotu navečer kompletirali 'treble', odnosno osvojili sva tri velika trofeja u sezoni, moglo bi to biti burno ljeto u redovima katalonskog diva Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Barcelona je u Berlinu u finalu Lige prvaka s 3:1 slavila protiv Juventusa, te naslovima u Primeri i Kupu kralja dodala najveći trofej sezone. Isti, na žalost navijača, ne znači i mirno ljeto.

"Istina je ta da još nisam odlučio da li ostajem ili odlazim iz kluba", rekao je trener Barcelone Luis Enrique, koji je nakon Pepa Guardiole ponovio uspjeh da u premijernoj sezoni na klupi osvoji sva tri trofeja.

Tjednima se već priča o neizvjesnoj situaciji Danija Alvesa, sjajnog desnog beka Barcelone, kojem ovoga ljeta istječe ugovor. Brazilac je nakon utakmice na pitanje novinara 'što misli o odlasku u Milan' odgovorio:

"Bilo bi mi zadovoljstvo".

Nakon tuširanja i izlaska iz svlačionice nogometaši prolaze pored miks zone u kojoj ih čekaju novinari. Dani Alves se njome prošetao kao da je na modnoj pisti, a potom im je nešto i dobacio na kraju, očito vidno iziritiran konstantnim pitanjima, kritikama i ostalim napisima.

Osim toga već je otprije jasno da klub napušta Xavi Hernandez, vezni nogometaš s nevjerojatnim pregledom igre, koji ne odlazi u mirovinu već u Katar gdje će odigrati sezonu, dvije prije kraja svoje fantastične karijere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider