Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Formacija 0-0-10

VIDEO Ekscentrični potez Siniše Mihajlovića: Zbunio sve osim protivnika!

Sampdoria je započela utakmicu protiv Lazija u formaciji 0-0-10...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Siniša Mihajlović nije se proslavio na klupi reprezentacije Srbije, ostao je upamćen po nekim nerezonskim, ishitrenim pa i ekstremnim potezima, kao primjerice kada je potjerao neke igrače iz reprezentacije zato što nisu pjevali himnu.

Mihajlović je nakon razlaza s „orlovima“ brzo pronašao novi posao. Dosta uspješno vodi Sampdoriju, trenutačno petoplasiranu momčad lige. Ekscentričnu narav Mihajlović pokazuje i na klupi đenovskog prvoligaša. Sampa je u derbiju prošlog kola gostovala kod Lazija na Olimpicu. Gosti su izveli početni udarac u neviđenoj formaciji. Svih deset igrača Sampdorije stali su na centar igrališta poredavši se u liniju tako da je to formacijski izgledalo kao 0-0-10.

Mihajlović je ovim potezom valjda htio zbuniti domaćina, no to mu nije baš pošlo za rukom, Lazio je na kraju isprašio Sampu sa 3:0. Međutim, srpski trener ipak je zadobio pozornost talijanskih medija koji su se raspisali o nikad viđenom ulasku u utakmicu. Mihajlović je dobio publicitet, možda je samo to i tražio, jer potez mu baš i nema nekog taktičkog smisla. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider