Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerite se sami

VIDEO Dokaz da Ronaldo nije arogantni egocentrik već 'dječarac' čistog srca?

Nakon Ronaldova teatralne proslave gola protiv Schlakea u Ligi prvaka, nakon mjesec dana golgeterskog posta, ponovno su se razbuktale polemike o stvarnom karakteru i osobnosti portugalske zvijezde…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arogantni egocentrik sklon teatralnosti i patetici ili zaigrani dječarac čistog srca u tijelu odraslog muškarca koji zna pogriješiti ali bez zlobnih primisli?

VIDEO Ronaldo opet provocira: Evo kako je slavio gol na Veltins Areni!

Na pomolu povijesni dogovor: Evo kako će Real i Barca zadržati najveće zvijezde!

Oduševljenje u Real Madridu: Modrić se vratio treninzima!

Tako nekako portretiraju Cristiana Ronalda oni koji su mu skloni i oni koji ga ne vole. I jednih i drugih ima jako puno. I jedni i drugi imaju argumente. Gdje je istina znaju samo oni koji ga privatno dobro poznaju, a ostali mogu zaključivati tek prema onom što mogu vidjeti i pročitati putem medija.

Kako je u posljednje vrijeme dosta kritika na račun Portugalca, od krikova kod dodijele Zlatne lopte do udaranja suparnika na utakmici u Cordobi, ovaj put podsjećamo na Ronaldove reakcije kojima je prikupio simpatije navijača diljem svijeta. Jesu li iskrene i iz srce, procijenite sami u videu koji je ovih dana iznimno popularan na na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider