Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Modri' bolji od Šahtara

VIDEO Dinamo remizirao s prvakom Ukrajine, Srna zabio autogol!

U posljednjoj utakmici španjolskog dijela priprema nogometaši Dinama su u Murciji odigrali 1-1 protiv ukrajinskog prvaka Šahtara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je poveo već u sedmoj minuti autogolom kapetana hrvatske reprezentacije i ukrajinskog sastava Darija Srne. Marko Pjaca je probio stranu i ubacio u sredinu gdje Srna loše reagirao i loptu poslao u vlastitu mrežu.

Šahtar je izjednačio u 25. minuti nakon pogreška zagrebačkog sastava. Fernandes je s centra vratio prekratku loptu prema braničima, Taison je presjekao loptu, uposlio Luiza Adriana koji je svladao Eduarda. U nastavku prvog dijela oba su sastava imala nekoliko prilika no više nije bilo golova. U drugom dijelu gledali smo zatvoreniju utakmicu, Šahtar je bio bliže pobjedi no ostalo je 1-1.

Bio je to četvrti ogled 'modrih' na priprema u Španjolskoj i treći remi. Pobijedili su norveški Odd (4-0), a remizirali s FSV Frankfurtom (2-2) i norveškim Stromsgodsetom (0-0). Šahtar je nakon turneje po Južnoj Americi stigao u Murciju gdje će biti desetak dana uoči skorašnjeg prvog ogleda osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider