Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan od golova sezone

VIDEO Defoe čudesnim pogotkom odlučio ljuti derbi na Otoku

U dva uskršnja susreta 31. kola engleskog nogometnog prvenstva postignut je samo jedan pogodak, Sunderland je u derbiju sjeveroistoka svladao Newcastle United sa 1-0 (1-0), dok su Burnley i Tottenham Hotspur odigrali 0-0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliko slavlje navijačima na Stadionu svjetlosti donio je Jermain Defoe golom u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Sunderland je tako ostvario dvije pobjede u dva ovosezonska dvoboja protiv najvećeg rivala.

Ovom pobjedom Sunderland je skočio na 15. mjesto ljestvice sa 29 bodova, tri više od 18. Burnleyja koji se nalazi u zoni ispadanja. Između njih su Hull City i Aston Villa koji imaju po 28 bodova. Newcastle je 13. sa 35 bodova.

Burnley je osvojenim bodom protiv Tottenhama ostao u zoni ispadanja, a do kraja sezone ostalo je još sedam kola, dok je londonski klub stigao na šesto mjesto sa 54 boda, koliko ima i peti Liverpool, sedmi Southampton ima bod manje.

Na vrhu je Chelsea sa 70 bodova i utakmicom manje, slijede Arsenal sa 63 i Manchester United sa 62 boda, dok je branitelj naslova Manchester City četvrti sa 61 bodom i utakmicom manje.

Kolo će u ponedjeljak zaključiti Crystal Palace i Manchester City.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider