Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novo lice uniteda

VIDEO Debi iz snova: Schneiderlin zabio za pobjedu Manchestera

Francuski nogometaš Morgan Schneiderlin imao je debi iz snova za Manchester United na međunarodnom Champions Cupu koji se igra u Seattleu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester je protiv meksičke Americe upisao minimalnu pobjedu 1:0, a strijelac jedinog pogotka u 5. minuti prvog poluvremena bio je Morgan Schneiderlin. On je u uvodnim minutama dvoboja sjajno iskoristio ubacivanje Juana Mate i iz teške pozicije (pada) glavom pogodio dijagonalnim kut suparničkog gola.

Manchester je u prvom dijelu utakmice nastupio u praktički najjačem sastavu, no bez Bastiana Schweinsteigera koji je u igru ušao u nastavku. Značajno bi moglo biti i to da menadžer Louis van Gaal uopće nije koristio usluge Davida De Gee, već su na vratima po jedno poluvrijeme stajali Samuel Johnstone i Anders Lindegaard. Drugim riječima, moguće da je transfer Španjolca u redove Real Madrida vrlo blizu.

Sljedeću utakmicu na američkoj turneji United će igrati 22. srpnja protiv San Jose Earthquakesa. Nakon toga slijede dvije najveće provjere uoči početka Premierlige protiv Barcelone (25. srpanj) i PSG-a (30. srpanj).

United sezonu otvara 8. kolovoza na Old Traffordu protiv londonskog rivala Tottenhama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider