Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Momčad drži dno

VIDEO Davitelj iz Leicestera: Pearson unatoč incidentu ostao na klupi

Nigel Pearson ipak je i dalje menadžer engleskog Premierligaša Leicester Cityja za koji je nedavno debitirao naš Andrej Kramarić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leicester City negirao je da je uručio Pearsonu otkaz nakon subotnjeg domaćeg poraza od Crystal Palacea (0:1), te bizarnog poteza unutar svog trenerskog prostora.

Podsjetimo, veznjak gostiju James McArthur izgubio je ravnotežu u dvoboju s domaćim nogometašem, zabio se u Pearsona, te su obojica pala na travnjak. Menadžer Leicestera usputio je nekoliko riječi McArthuru (kojeg je pokušao dovesti prije nego li je ovaj odlučio potpisati za Crystal Palace), a potom mu obje ruke stavio na vrat i počeo ga daviti.

McArthur je ostao vidno šokiran, a kada se želio vratiti na travnjak Pearson ga nije želio pustiti, već ga je držao za dres. Čini se kako je sve na kraju ispalo kao neka šala, no bizarna kako god okrenuli...

Leicester je ove sezone u 24 utakmice slavio u svega četiri, pet je puta remizirao i 15 je puta bio poražen. Kramarić je upisao tri nastupa i u sva je tri Leicester bio poražen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider