Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijelu utakmicu s igračem više

VIDEO City prekinuo negativan niz, ali se i pošteno ispromašivao

U prvoj utakmici 30. kola engleskog nogometnog prvenstva prvak Manchester City je svladao West Bromwich Albion sa 3-0 (2-0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strijelci za City bili su Bony (27), Fernando (40) i Silva (77). Bila je to utakmica u kojoj je Manchester City mogao postići barem sedam pogodaka, no samo čudo i Velšanin na vratima West Bromwicha, Boaz Myhill, spriječili su tešku katastrofu gostiju. City je prema golu West Broma uputio 43 udarca, 16 ih je išlo u okvir vratiju, 12 ih je blokirano, dok je 20 završilo izvan okvira gola. West Bromwich nijednom nije uputio udarac u okvir vratiju Građana.

Susret je ipak obilježen velikom sudačkom pogreškom Neila Swarbricka, koji je u 2. minuti prvog poluvremena umjesto Craiga Dawsona isključio Garetha McAuleyja. Najprije nije imao namjeru isključiti igrača, no nakon kratkog razmišljanja i konzultacije s pomoćnikom odlučio je pokazati crveni karton, ali je isti pokazao pogrešnom igraču.

Ovom pobjedom drugi City je stigao na 61 bod, tri manje uz dvije utakmice više od vodećeg Chelseaja, dok je WBA ostao 13. sa 33 boda.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider