Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
20 igrača u konkurenciji

VIDEO Burić optimist uoči derbija: Hajduk uvijek ide na pobjedu!

Trener Hajduka Damir Burić uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa, protiv Dinama, koji će se igrati u nedjelju od 19:00 na Maksimiru, najavio je kako će njegova momčad ići na pobjedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Hajduk uvijek ide na pobjedu", rekao je Damir Burić novinarima u subotu.

Dodao je da će nastojati ponoviti dinamičnu igru kojom su uzvratnoj utakmici prvog pretkola Europske lige pobijedili estonsku ekipu Sillamae Kaleve sa 6-2.

Istaknuo je kako se njegova momčad emocionalno i fizički ispraznila u utakmici protiv Estonaca, ali se igrači regeneriraju i spremni će dočekati derbi protiv Dinama.

"Nastojat ćemo protiv Dinama ponoviti brzu i dinamičnu igru kakvu smo prokazali protiv Kaleva", kazao je Burić.

'Imam dobar osjećaj'

Na upit hoće li situacija u vezi braće Zdravka i Zorana Mamića, koji su nedavno uhićeni, utjecati na igru Dinama u derbiju protiv Hajduka, Burić je rekao kako to ne može komentirati jer ne poznaje dovoljno situaciju.

"To može djelovati pozitivno na momčad Dinama, jer se kod igrača može pojaviti prkos. No, Hajduk mora gledati sebe, a ja imam dobar osjećaj“, dodao je Burić.

Inače, Burić je u Zagreb odlučio povesti 20 igrača. To su: 4 Maksim Bilyi, 5 Goran Milović, 6 Jefferson de Jesus Santos, 7 Artem Radčenko, 8 Nikola Vlašić, 9 Anton Maglica, 11 Franck Ohandza, 13 Ivo Grbić, 18 Mijo Caktaš, 19 Elvir Maloku, 23 Zoran Nižić, 24 Marko Pejić, 26 Toma Bašić, 30 Josip Bašić, 31 Tino Sven Sušić, 32 Fran Tudor, 33 Tomislav Kiš, 44 Ante Roguljić, 91 Lovre Kalinić i 99 Andrija Balić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider