Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šok u sudačkoj nadoknadi

VIDEO Brozović na San Siru gledao Kovačića i poraz Intera!

Mateo Kovačić odigrao je cijeli susret za Inter koji je u susretu 20. kola Serie A na San Siru izgubio od Torina 0-1, dok je novo pojačanje 'Nerazzurra' Marcelo Brozović utakmicu pratio s tribina...

Pogodak odluke postigao je Emiliano Moretti u četvrtoj minuti sudačke nadoknade nakon ubačaja iz kornera. Inter je dominirao veći dio utakmice, no nije uspio stvoriti niti jednu konkretnu priliku. Kovačić je odigrao cijeli susret i utopio se u sivilu domaćeg sastava. Brozović koji bi danas trebao potpisati ugovor za Inter utakmicu je pratio iz VIP lože stadiona Giuseppe Meazza.

Aktualni prvak Juventus tek je u drugom poluvremenu slomio Chievo pobijedivši 2-0. Junak utakmice je bio Paul Pogba koji je u 60. minuti zabio prvi gol za 'Staru damu', a 13 minuta kasnije sve učinio i za drugi pogodak koji je postigao Stephan Lichtsteiner.

U dvoboju davljenika Parma je kod kuće izgubila od Cesene 1-2 i sve je dalje od prvoligaškog spasa. Verona je pobijedila Atalantu 1-0, dok su Sampdorija i Palermo odigrali 1-1.

U derbiju kola večeras se sastaju Fiorentina - Roma, a u ponedjeljak su još dvije utakmice, a sastaju se Empoli - Udinese, te Napoli - Genoa.

Juventus sada vodi na ljestvici sa 49 bodova, osam više od Rome na drugom mjestu, no Roma ima i utakmicu manje. Na trećem mjestu je Lazio sa 34 boda koliko ima i Sampdorija na četvrtoj poziciji.

REZULTATI:

Parma - Cesena 1-2 (Cascione 76-au / Pulzetti 21, Rodriguez 89)

Juventus - Chievo 2-0 (Pogba 60, Lichtsteiner 73)

Sampdoria - Palermo 1-1 (Eder 6 / Vazquez 49)

Inter - Torino 0-1 (Moretti 90+4)

Verona - Atalanta 1-0 (Saviola 53)

U subotu:

Lazio - Milan 3-1 (Parolo 47,81, Klose 51 / Menez 4)

Cagliari - Sassuolo 2-1 (Rossettini 20, ČOP 79 / Rossettini 76-ag)

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider