Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri poništena pogotka!

VIDEO Borussia Dortmund upisala treću uzastopnu pobjedu

Nogometaši Borussije iz Dortmunda ostvarili su treću prvenstvenu pobjedu zaredom svladavši kao gosti Stuttgart sa 3-2 (2-1) u prvom dvoboju 22. kola njemačkog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mogla je to biti i puno uvjerljivija pobjeda da zbog nespretnosti u napadu sudac nije morao poništiti čak tri pogotka gostujućih nogometaša. Borussia je nakon malo više od polovice prvog poluvremena stigla do vodstva nakon lijepe kombinacije i udarca Aubameyanga

Stuttgart je sedam minuta kasnije izjednačio iz jedanaesterca, koji je sudac dosudio možda i malo preoštro. Dortmundski je sastav dobro reagirao i preko Gündogana ponovno poveo prije kraja poluvremena.

U nastavku se čak do 89. minute čekalo na novi pogodak, kojim je Marco Reus, činilo se, riješio pitanje pobjednika. No manje od dvije minute kasnije Georg Niedermeier smanjuje na 3:2, ali do kraja susreta više nije bilo vremena za barem bod domaćina. 

Borussia je sada skočila na 10. mjesto ljestvice sa 25 bodova, dok je Stuttgart ostao na dnu sa 18 bodova, tri manje od Freiburga i Herthe.

Na vrhu je Bayern sa 52 boda, osam manje ima drugi Wolfsburg.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider