Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte reakcije

VIDEO Bendtner zabio hat-trick za Dansku: Internet je eksplodirao!

Nogometna reprezentacija Danske slavila je u prijateljskoj utakmici u Kopenhagenu protiv SAD-a s 3:2, a strijelac hat-tricka bio je kontroverzni napadač Nicklas Bendtner. Internet je eksplodirao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš koji je u posljednje četiri sezone u klupskim natjecanjima postigao ni manje ni više nego tri pogotka, sada je u 90 minuta zabio isto toliko. Bendtner je bio junak Danske pobjede nakon što je u osam minuta zaostatak 1:2 preokrenuo u pobjedu 3:2.

Bendtner, poznatiji i kao Lord Bendtner, 'oduševio je' internetske šaljivdžije koji su odmah putem društvenih mreža počeli ismijavati nogometaša.

Danac je inače mnogo poznatiji po svom ekscentričnom izgledu i ponašanju, te još ekstravagantnijim izjavama i stavu koji oduševljava sve nogometne navijače.

Recimo i da je s ovim hat-trickom Bendtner došao do brojke od pet pogodaka u posljednje tri utakmice za reprezentaciju.

U prijateljskom nogometnom susretu u Kaiserslauternu Njemačka i Australija odigrali su neriješeno 2-2. Nijemci su poveli zgoditkom Marca Reusa (17),a potom je Australija preokrenula preko Jamesa Troisia (40) i Mile Jedinaka (50). U 80. minuti Lukas Podolski je izjednačio i spasio svjetske prvake poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider