Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Arminia uzela novi 'skalp'

VIDEO Bayern nakon lutrije jedanaesteraca izbacio Bayer

Nogometaši Bayerna iz Muenchena plasirali su se u polufinale njemačkog Kupa nakon što su boljim izvođenjem 11-eraca u četvrtfinalu izbacili Bayer iz Leverkusena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 120 minuta igre na BayAreni bilo je 0-0, a prilikom izvođenja udaraca s bijele točke svi igrači Bayerna bili su precizni dok je Manuel Neuer uspio zaustaviti pokušaj Josipa Drmića.

Hrvatski igrači Tin Jedvaj i Dario Krešić odgledali su dvoboj s klupe za pričuve Bayera. Jedvaj je i u toj situaciji uspio zaraditi žuti karton zbog prigovora.

U srijedu se u polufinale iznenađujuće plasirao i trećeligaš Arminia iz Bielefelda koja je na svom terenu boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Borussiju Moenchengladbach. Nakon 120 minuta bilo je 1-1, da bi Arminia slavila sa 5-4 nakon izvođenja 11-eraca. Domaći su poveli preko Junglasa (26), a izjednačio je Kruse (32-11m).

Bayern i Arminia su se u polufinalu pridružili Borussiji Dortmund i Wolfsburgu koji su se među četiri posljednja sastava plasirali još u utorak.

Borussia je nakon produžetka slavila protiv Hoffenheima sa 3-2, dok je Wolfsburg pobijedio Freiburg 1-0. Borussia je povela golom Nevena Subotića u 19. minuti, no gosti su u svega devet minuta okrenuli rezultat postigavši dva gola. Strijelci su bili Kevin Volland (21) i Roberto Firmino (28). Domaćin je izjednačio preko Pierrea-Emericka Aubameyanga u 57. minuti, a veliko slavlje za 80,000 Borussijinih navijača na Westfalenstadionu donio je veteran Sebastian Kehl u 107. minuti.

Wolfsburg je pobijedio Freiburg 1-0 golom Ricarda Rodrigueza iz jedanaesterca u 72. minuti. Ivan Perišić nije nastupio za Wolfsburg.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider