Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preokret na White Hart Laneu

VIDEO Arsenal preuzeo vrh, nova velika pobjeda Newcastlea

Nakon 16. kola engleske Premierlige vrh ljestvice preuzeo Arsenal...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenal je zasjeo na vrh pobjedom kod 'fenjeraša' Aston Ville (2-0), a 'topnici' su pobjedu osigurali u prvom dijelu pogocima Girouda i Ramseya. Ponovno je odličnu utakmicu odigrao Mesu Özil, koji je nastavio s asistencijama. Arsenal bi tako mogao, ukoliko Chelsea u ponedjeljak pobijedi Leicester, na prvom mjestu dočekati City idućeg vikenda u velikom derbiju.


Aston Villa 0-2 Arsenal - All Goals and... by Match-Interview

Newcastle je iznenadio Tottenham (2-1) na White Hart Lineu pogotkom Pereza u sudačkoj nadoknadi. Bio je to hladan tuš za Pochettinovu momčad koja je vodila 1-0 i imala sve u svojim rukama. Londonska momčad je povela preko Dyera u 39. minuti na asistenciju Eriksena, a za goste je izjednačio Mitrović u 74. minuti.

Tottenham je ovim porazom propustio priliku priključiti se vodećoj četvorci, dok je Newcastle nakon što je u prošlom kolu pobijedio Liverpool, sada uzeo i puni plijen na White Hart Laneu.

Arsenal vodi s 33 boda na vrhu Premierlige ispred Manchester Citya (32) i Leicestera (32), koji u ponedjeljak dočekuje Chelsea. Liverpool je tek deveti s 24 boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider