Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upitan nastup

Vidal razlupao skupocjeni Ferrari pa završio u pritvoru

Sjajni čileanski nogometaš Arturo Vidal doživio je prometnu nesreću u kojoj je u slupao svoj skupocjeni automobil, te je zadržan u pritvoru...

Vidal i njegova supruga Maria Teresa Matus vraćali su se kasno navečer iz kasina blizu grada Santiaga kada je pod zasada nepoznatim okolnostima Čileanac izgubio kontrolu nad 230 tisuća funti vrijednim Ferrarijem. U nesreći su i on i njegova supruga prošli s tek nekoliko modrica, no nakon što su pregledani u bolnici ona je otišla kući, dok je Vidal u policijskom automobilu prevezen u postaju.

Vidal je prenoćio u pritvoru, iako tvrdi da nije za ništa kriv.

"Nažalost, sudjelovao sam u prometnoj nesreći. Nije bila moja krivica. Ja sam dobro i moja obitelj je dobro. Hvala na porukama podrške", napisao je Vidal na profilu jedne od društvenih mreža.

Čileanac će se u srijedu u 10 sati ujutro po lokalnom vremenu pojaviti na sudu gdje će biti pušten uz jamčevinu. Njegov nastup u petak u posljednjoj utakmici skupine A na Copa Americi protiv Bolivije i dalje je pod znakom pitanja. Vidal je najbolji strijelac reprezentacije i trenutno najbolji strijelac Copa Americe s tri pogotka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider