Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tvrdi nije kriv

Sramotne uvrede Vešovića prema Slavoncima: 'Dat ću vam za jogurt'

Uz nekoliko kontroverznih odluka u susretu Cibalije i Rijeke prošlog vikenda, dogodio se i verbalni obračun igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zaiskrilo je između Cibalije i Rijeke nakon nedjeljne utakmice u Vinkovcima (0:0). Domaći nogometaši optužili su Rijekina Crnogorca Marka Vešovića da im je uslijed gužve poručio da će im "dati 100 kuna za jogurt, da se slavonska sirotinja najede".

Vešović je za stranicu Rijeke iznio svoju stranu priče. Kaže da je sve počelo nakon što mu je jedan igrač Cibalije opsovao majku te dodao "gnjusne uvrede na nacionalnoj osnovi".

"Na takve provokacije reagirao sam prema njemu, ponavljam osobno prema njemu, rečenicom: Što se nerviraš, dat ću ti 100 kuna za jogurt ako ti je frka", rekao je Vešović i dodao:

"Osobno nemam uvid u financije igrača Cibalije niti bi ih ikada htio uvrijediti aludirajući na siromaštvo. Na kraju krajeva i sam sam igrao u klubu koji nije isplaćivao plaće i znam koliko je to teško izdržati".

Na kraju je zaključio:

"Svim igračima Cibalije želim da dožive ovo što mi doživljavamo u Rijeci i da budu plaćeni redovito, ako to kojim slučajem nisu. Ovo nije moja isprika jer za to nema potrebe već samo objašnjenje situacije. A spornoj osobi iz Cibalije mogu poručiti neka dođe slobodno u Rijeku u kojoj će, kao i svi dobri ljudi, biti dobrodošao. Ovo je jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj, ja u Rijeci uživam, imam puno prijatelja koje je moj otac stekao dok je ovdje igrao i nikada nisam osjetio bilo kakvu vrstu neugodnosti".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider