Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vešović likuje

"Bili smo pijani na Maksimiru, Rijeka je pravi šampion!"

Nogometaši Rijeke slave dvostruku krunu, prvu u klupskoj povijesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marko Vešović bio je jedan od najvažnijih igrača u koncepciji Matjaža Keka, kako tijekom cijele šampionske sezone, tako i u finalnoj utakmici Kupa gdje je umjesto na desnom krilu startao na lijevom beku kako bi zaustavio El Arabija Hillela Soudanija. I odigrano je odličnu utakmicu, poslije koje je kao i svi suigrači bio u transu.

"Pokazali smo da smo bili pijani na Maksimiru, da smo zasluženo uzeli sve. Najbolja smo ekipa, najbolji smo igrači, najbolji kolektiv. Jednostavno, šampioni", izjavio je Vešović za HRT.

Pivarić: Presudio je pad koncentracije

Dinamov kapetan u finalu bio je Josip Pivarić koji je bio vidno utučen...

"Teško je reći nešto sad... Čestitam svojim protivnicima na osvojenom i drugom trofeju ove sezone. Bila je dobra i kvalitetna utakmica s obje strane, oni su bili bolji u prvom poluvremenu, a mi u drugom gdje nismo iskoristili neke šanse koje su bile više nego stopostotne. Pad koncentracije, nekoliko prekida i to je to", govorio je Pivarić:

"Teško je kad dobiješ tako jeftin gol kao što smo mi dobili ovaj treći dignuti se i vratiti. Nismo uspjeli zabiti u drugom poluvremenu kad smo trebali, na kraju je pad koncentracije odlučio Kup. Nismo imali sreće ove sezone općenito s ozljedama, ali to je tako. To je manjak sreće s jedne strane. Nećemo u tome tražiti alibi, trebali smo bolje izgledati i bilo bi drugačije", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider