Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Složili pakleni tandem

Veliko pojačanje Atletica: Stigao klasni napadač i prava zamjena za Mandžu

Napadač Porta Jackson Martinez potpisat će četverogodišnji ugovor s Atletico Madridom i tako završio špekulacije oko svoje budućnosti, tvrdi njegov agent Luis Enrique Pompeo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U intervjuu za 'Calciomercato' Pompeo je potvrdio da se kolumbijski napadač odlučio za Atletico ispred Milana. Martinez je posljednjih tjedana bio tema brojnih špekulacija, a za njega su bili zainteresirani Arsenal, Liverpool, Atletico i Milan.

''Milan i Galliani su učinili sve kako bi doveli Martineza, no Jackson je više preferirao Atletico'', izjavio je Pompeo za talijanske medije.

Na kraju je Simeone dobio još jednog dobrog napadača, nakon što je u klub već pristigao talentirani Luciano Vietto. Martinez će potpisati četverogodišnji ugovor po povratku s Copa Americe, a Atletico će platiti Portu 35 milijuna eura, kolika je bila klauzula za Kolumbijca.

Martinez je prošle sezone zabio 28 golova za Porto, od čega sedam u sedam utakmica Lige prvaka. Po svemu sudeći, Martinez bi mogao postati idealna zamjena za našeg Marija Mandžukića. Atletico u njemu i Viettu vidi novi napadački dvojac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider