Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preskače gradski derbi

Veliki udarac za City: Aguero propušta sedam utakmica!

Argentinski nogometni reprezentativac Sergio Aguero koji je u četvrtak izašao prije utakmice južnoameričkih kvalifikacija za SP 2018. između Argentine i Ekvatora (2:0) morat će zbog ozljede bedrenog mišića pauzirati mjesec dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sergio Aguero, koji je zbog bolova u lijevom bedru izašao s terena u 23. minuti protiv Ekvatora, tako će propustiti i drugu utakmicu južnoameričkih kvalifikacija u utorak u Ascunsionu protiv Paragvaja, a nije siguran ni njegov nastup na utakmici protiv Brazila 12. studenog.

"Mislim da neću moći igrati mjesec dana", izjavio je Aguero, inače član engleskog prvoligaša Manchester Cityja, po izlasku iz bolnice u Buenos Airesu gdje mu je utvrđeno puknuće lijevog bedrenog mišića.

"Već je u Manchesteru bilo problema. Nije igrao cijelu utakmicu protiv Newcastlea (6:1) u subotu. Mi smo se pobrinuli za njega, ali, nažalost, ovo se dogodilo", izjavio je argentinski izbornik Gerardo Martino.

Prije susreta protiv Ekvatora, Aguero nije trenirao kako ne bi pojačao bol koja ga je natjerala da izađe prije kraja susreta protiv Newcastlea na kojem je u 20 minuta zabio pet golova. Aguero bi, osim nastupa za reprezentaciju, mogao propustiti čak sedam utakmica s Manchester Cityjem, među kojima i susret Lige prvaka protiv Seville te derbi engleskog prvenstva protiv Manchester Uniteda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider