Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Suarez na Camp Nouu

Barcelona i Liverpool potvrdili TRANSFER GODINE!

Barcelona i Liverpool potvrdili su transfer Luisa Suareza na Camp Nou…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Urugvajski napadač Luis Suarez sljedeći tjedan dolazi u Barcelonu na liječnički pregled te će potom potpisati petogodišnji ugovor, a onda će biti predstavljen pred navijačima, stoji u službenoj objavi katalonskog kluba.

Ovo su Barcini ovosezonski transferi: Jesu li dobro tržili?

NAJNOVIJE VIJESTI O NOGOMETNIM TRANSFERIMA 2014.

Klubovi nisu još objavili informaciju o iznosu transfera. U španjolskim i engleskim medijima kalkuliralo se sa svotom između 70 i 95 milijuna eura. El Mundo Deportivo spominje cifru od 81 milijuna eura.

Kako god, bit će to najveći transfer u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka te jedan od najvećih u povijesti igre. Dolazak Suareza četvrti je veliki transfer Barcelone ovog ljeta nakon kupovine vratara Marc-André ter Stegena i Claudija Brava te našeg Ivana Rakitića.

"Klub je napravio sve što je mogao da zadrži Luisa... No u konačnici smo teška srca odlučili da mu ostvarimo veliku želju da zaigra u Španjolskoj, točnije Barceloni", rekao je menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.

"Liverpool je napravio sve, ali igrati u Španjolskoj, gdje živi obitelj moje supruge, dugogodišnji je san i ambicija. Vrijeme je za odlazak", izjavio je Urugvajac, koji se nalazi pod FIFA-inom suspenzijom od četiri mjeseca zbog griženja talijanskog reprezentativca Chiellinija na Svjetskom prvenstvu. (I.M./TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider