Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije ozljede i suspenzija!

Veliki problemi za Real: Jamesu pukla kost, ozlijedio se i Ramos!

Real Madrid odigrao je noćas utakmicu zaostatka u španjolskoj Primeri u kojoj je slavio protiv Seville i odljepio se od Barcelone na četiri boda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Međutim, Kraljevi su tu pobjedu jako skupo platili. U pobjedi 2:1 Real Madrid izgubio je čak tri igrača iz početne postave za utakmicu protiv gradskog rivala Atletico Madrida!

Marcelo i James Rodriguez bili su opterećeni žutim kartonima i dobivanje istog na utakmici značilo bi suspenziju na jednu utakmicu. Marcelo je žuti karton dobio u 15. minuti drugog poluvremena, a Jamesa je snašla teška ozljeda.

Sjajni kolumbijski reprezentativac izbivat će s travnjaka dva mjeseca nakon što mu je u bolnici dijagnosticirano puknuće pete metatarzalne kosti u desnom stopalu! Rodriguez je travnjak napustio u 27. minuti susreta, svega 15 minuta nakon što je doveo Real u vodstvo, nakon asistencije Marcela.

Recimo da je Real odmah nakon utakmice uložio žalbu na Marcelov žuti karton, ali i da su šanse da ga Disciplinska komisija poništi iznimno male.

Još prije Jamesa travnjak je u devetoj minuti napustio Sergio Ramos, koji je zaradio ozljedu zadnje lože. On će prema prvim procjenama izbivati tri tjedna.

Trener Carlo Ancelotti bit će tako na teškim mukama uoči velikog subotnjeg derbija na Vicente Calderonu. Ostao je bez spomenute trojice igrača, a od prije mu još nedostaju Pepe, Luka Modrić i Fabio Coentrao. Jedina pozitivna stvar je povratak Cristiana Ronalda na travnjak nakon suspenzije od dvije utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider