Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Addy tragičar

Veliki preokret: Zagreb dobio Lokomotivu i stigao na bod iza Hajduka!

Prva utakmica 30. kola HNL-a odigrana je na stadionu u Kranjčevićevoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagreb je pobijedio Lokomotivu 2:1 i skočio na trenutnu petu poziciju, ispred Splita i Slaven Belupa te samo bod iza četvrtoplasiranog Hajduka.

Lokomotiva je ta koja je došla u vodstvo, kada je u završnici prvog dijela, u 41. minuti, Marko Kolar pogodio praktički prazna vrata nakon asistencije Karla Bručića.

U nastavku je Zagreb izašao kudikamo odlučniji dok je Lokomotiva usporila. Sredinom nastavka, u 65. minuti, vidjeli smo plodove takvog pristupa kada Josip Jurendić iz jedanaesterca poravnava rezultat.

Pjesnici su nakon toga pokušavali zabiti i pobjednički pogodak, ali nisu imali suviše šansi pred golom Sluge. I onda, u 90. minuti, kada se činilo da je podjela bodova neizbježna, u brzoj kontri Valentino Stepčić pogađa suprotni kut s 10 metara iskosa s lijeve strane za velikog slavlje Zagrebovih igrača.

U akciji kod ovog gola Dinamov stoper na posudbi u Lokomotivi Lee Addy se ozlijedio - u jednom se trenutku uhvatio za nogu i prestao pratiti strijelca Stepčića, a netom poslije je izašao iz igre.

U preostalim utakmicama 30. kola u subotu igraju Split - Osijek i Zadar - Dinamo dok se u nedjelju sastaju Slaven Belupo - Hajduk i Rijeka - Istra 1961.

 

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider