Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se u momčad?

Veliki preokret oko Angela Di Marije ili pumpanje cijene?

Angel di Maria još uvijek nije siguran gdje će nastaviti karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Carlo Ancelotti najavio je kako će Angel di Maria biti spreman za sutrašnji okršaj protiv Atletico Madrida, prvi od dva u samo četiri dana. Znači li to da će Argentinac i zaigrati u Superkupu nije poznato, no igrao je i to vrlo dobro (asistencija Ronaldu za gol) u prijateljskom susretu koji je Real u Varšavi izgubio od Fiorentine.

Je li moguće da će Di Maria ipak ostati u Realu, pitaju se mnogi navijači kraljevskog kluba. Predsjednik Florentino Perez predodredio ga je za prodaju, to je postalo sigurno kada je na brzinu doveo Jamesa Rodrigueza, jer je ovaj bio prvi strijelac Svjetskog prvenstva. S time se baš nije slagao Ancelotti, ali što se može…

Van Gaal ga želi najviše

Di Maria i njegov transfer postali su prava ljetna nogometna sapunica. Engleski i španjolski mediji igrali su tjednima ping-pong, sad je u PSG, sad je u Manchester Unitedu. Sada je nekako opet bliži Unitedu, jer Van Gaal je kenuo neugodnim porazom na Old Traffordu od Swanseaja i definitivno mora dovesti pojačanja, koliko god ona koštala.

Real je tražio preko 60 milijuna eura, što je za bogati PSG pod prismotrom UEFA-ina financijskog fair-play ipak bilo previše. Hoće li sada toliko platiti United? I njima je vjerojatno previše, ali Real je izvukao novog aduta i počeo gurati priču preko madridskih sportskih listova kako je Di Maria 'neprocjenjiv'.

Ancelotti ga najradije ne bi prodavao, ali i ako zaigra protiv Atletica više će to biti pumpanje cijene nego preokret u slučaju Di Maria. Njegovim ostankom stvorila bi se neviđena gužva u veznom redu. James Rodriguez nije doveden da sjedi na klupi, iako nisu svi oduševljeni onim što je zasad pokazao u bijelom dresu.

No, on je ipak budućnost kluba, dok bi Di Maria trebao donijeti novce do kraja ovog mjeseca…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider