Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Nije daleko od realizacije

Veliki je fan: Zvijezda Liverpoola prva meta novog trenera Reala?

Bivši trener Liverpoola, a od sljedećeg tjedna najvjerojatnije novi Real Madrida ima veliku želju kao prvo pojačanje dovesti mladog buntovnika s Anfielda…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Raheem Sterling mogao bi se pridružiti bivšem stručnjaku Redsa u Madridu. Rafa Benitez želi da nadareni Englez bude njegova prva akvizicija u Realu. Španjolski trener je veliki fan Sterlinga, a odigrao je i ključnu ulogu u njegovom dolasku na Anfield 2010. godine iz QPR-a.

Real je jedan od klubova koji pomno prati zbivanja oko Sterlinga i njegovog odbijanja produljenja ugovora s plaćom od 90 tisuća funti tjedno. Međutim, u lovu na 20-godišnjeg veznjaka su i engleski divovi Arsenal, City i Chelsea.

U cijeloj priči spominje se i Bayern, ali Real navodno ima puno bolje izglede uvjeriti Sterlinga da potpiše za njih nakon što Benitez preuzme kormilo. Zvijezda Liverpoola ima veliko poštovanje prema njemu, što može biti presudno ako se klub s Anfielda ovo ljeto odluči na prodaju.

Sterling nije ni igrao u posljednjoj utakmici za Liverpool, u kojoj su Redsi doživjeli poniženje od Stokea na Gerrardovom oproštaju, odnosno Rodgers ga nije uveo u igru nakon što je njegov menadžer odbio razgovarati o produljenju ugovora. Naravno da to nije dobro sjelo navijačima i pitanje je ima li smisla zadržavati igrača koji je glavom već otišao iz kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider