Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Van Gaal ima plan

FOTO Velika trampa Reala i ManUtd-a: Past će dva svjetska rekorda!

Engleski mediji spekuliraju kako Manchester United pregovara s Real Madridom oko transfera Davida de Gee sljedećeg ljeta…

Real navodno želi dovesti De Geu sljedećeg ljeta na Santiago Bernabeu, a United svojeg vratara procjenjuje na 65 milijuna eura, no želi ga mijenjati za Garetha Balea i još će dodati 65 milijuna eura. Uz to, Louis van Gaal želi vidjeti Balea na Old Traffordu već u ovom zimskom prijelaznom roku.

Real nudi Modrića + 65 milijuna eura: Evo koga Madrižani žarko žele!

Da možda nešto ima u ovoj priči govori i podatak da je United prilično iznenada angažirao Victora Valdesa, koji bi teško pristao doći da nije dobio garanciju kako će uskoro postati prvi vratar.

Van Gaal je, prema svemu sudeći, spremio zamjenu za De Geu s ciljem da ovoga proda u ovom ili idućem prijelaznom roku. Ako Bale završi na Old Traffordu pod navedenim uvjetima, srušit će svjetski transferni rekord koji još uvijek službeno drži Cristiano Ronaldo.

No isto tako, ako De Gea ode u Real za 65 milijuna, bit će to svjetski transferni rekord kada su u pitanju vratari. Za sada taj rekord drži Gianluigi Buffon koji je prije 14 godina prešao iz Parme u Juventus za 46.5 milijuna eura.

Prema informacijama engleskih medija United još nije definitivno odlučio što će s Radamelom Falcaom. Navodno će ga zadržati pod uvjetom da Monaco spustiti zahtjev za odštetu.

Čini se kako će „crveni vragovi“ krenuti i po braniča PSG-a Marquinhosa, kojeg su, čini se, Parižani voljni prodati već u ovom prijelaznom roku, dok će Van Gaal pokušati dovesti Matsa Hummelsa i Kevina Strootmana tek na ljeto.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider