Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači bjesni

Velika pobjeda Citya nad Unitedom: Oteli im ponajveću želju

Manchester City pojačava obranu pri kraju prijelaznog roka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi igrač aktualnog engleskog prvaka uskoro bi trebao postati Nicolas Otamendi, stoper iz Valencije.

Sky Sports piše kako je Otamendi već stigao u Manchester gdje ga očekuje liječnički pregled i nakon toga potpis za aktualne prvake Engleske.

Suprotno pisanju The Timesa, Otamendi neće doći na posudbu nego će ga City kupiti. Ukupna odšteta iznosit će 28 milijuna funti što je nešto manje od 40 milijuna eura.

Valencia će tako na Otamendiju sjajno zaraditi, s obzirom da ga je prošlo ljeto kupila iz Porta za 12 milijuna eura.

Argentinski reprezentativac (25 nastupa, 1 gol za Gaučose) ima 27 godina i na Etihadu bi trebao igrati u srcu obrane zajedno s kapetanom Vincentom Kompanyjem što znači da će izvisiti Eliaquim Mangala.

Dio engleskih medija u pisanjima o dolasku Otamendija isticao je kako će cijeli dogovor uključivati i opciju odlaska Mangale na posudbu u Valenciju, ali njemu se, piše Guardian, baš i ne ide na Mestallu te će do daljnjeg ostati u Cityu.

Otamendi se cijelo ljeto dovodio u vezu s prelaskom u Manchester United, pisalo se kako je velika želja Louisa van Gaala koji je želio i još uvijek želi pojačati obranu Crvenih vragova, a nakon ovakvog raspleta navijači kluba s Old Trafforda su pobjesnili i na društvenim mrežama izrazili veliko nezadovoljstvo što će Otamendi završiti u redovima gradskog rivala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider