Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
di maria, van persie...

Velika akcija Man Uniteda: Odlaze zvijezde, stižu nova imena

Jedan od najaktivnijih klubova u ljetnom prijelaznom roku je Manchester United.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

David De Gea, Angel di Maria i Robin Van Persie tercet su velikih zvijezda kluba koji napuštaju Old Trafford nakon što je to već učinio Falcao (Chelsea). Sapunica oko odlaska de Gee uskoro bi trebala i službeno završiti, pišu španjolski mediji dok je Robin Van Persie na pragu prelaska u Fenerbahče.

Le Parisien pak piše kako je PSG uspio nagovoriti Angela di Mariju i on će otići u francusku prijestolnicu u transferu vrijednom 60 milijuna eura. Po istom izvoru u drugom bi smjeru mogao i Gregory van der Wiel, ali ova informacija je upitna zbog jedne druge, one po kojoj Matteo Darmian odlazi na Old Trafford. Talijan se već pismom oprostio od navijača Torina, a liječnički pregled u Manchesteru zakazan je za kraj radnog tjedna.

Nakon neuspjelih prvotnih ponuda Southamptonu za Morgana Schneiderlina, čini se kako su pregovori ipak nastavljeni. Britanski mediji javljaju kako je stvar opet pokrenuta. Sveci traže 27 milijuna funti, a Vragovi su dosad nudili 20. Navijači Uniteda se nadaju kako će Francuz ipak biti u avionu za SAD gdje momčad sljedećeg tjedna putuje na turneju.

Portugalski list A Bola pak tvrdi kako su nastavljeni pregovori i oko zvijezde Benfice Nice Gaitana. Problem je bila odštetna klauzula od 35 milijuna eura koju slavni klub iz Lisabona nije htio spustiti. Ovaj izvor navodi kako Englezi sad nude 30 milijuna, ali bi rado ubacili Chicharita ili Rafaela u cijelu priču.

Nicolás Otamendi i dalje je jedna od glavnih meta, ali vidjet ćemo hoće li Valencia pustiti svog braniča. Novca im ne treba, pa će ga prodati Unitedu za puno veću cifru nego su to na Old Traffordu htjeli. No, Argentinac je ipak sigurnija oklada za novog stopera Uniteda nego Sergio Ramos…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider