Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bol u koljenu

Glavobolje za Čačića: Ćorluka se ozlijedio i napustio teren!

Vedran Ćorluka utakmicu je napustio zbog ozljede koljena, ali liječnici ruskog prvoligaša odmah su poručili kako se ne radi o ozbiljnijim problemima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vedran Ćorluka ozlijedio se na prvenstvenoj utakmici moskovskog Lokomotiva i Rubin Kazana. Njegova je momčad slavila s minimalnih 1:0, tako stigla do treće uzastopne prvenstvene pobjede.

Hrvatski reprezentativac i ovoga je puta bio kapetan svoje momčadi, no onda se ozlijedio u 66. minuti nakon duela s Kambolovim. Pa je morao napustiti igru, u tim ga je trenucima zamijenio N'Dinga.

Ćorluka je utakmicu napustio zbog ozljede koljena, ali liječnici ruskog prvoligaša odmah su poručili kako se ne radi o ozbiljnijim problemima.

"Naš je kapetan osjetio bol u koljenu, pa je zatražio zamjenu. Ali, liječnici me uvjeravaju kako nije ništa ozbiljno", kazao je na press konferenciji nakon utakmice trener Lokomotiva Igor Čerevčenko.

Moskovski Lokomotiv do pobjede je stigao pogotkom Skuletića iz 84. minuti, a u gostujućim je redovima punu minutažu imao Mijo Caktaš. Lokomotiv se sada nalazi na trećem mjestu na prvenstvenoj ljestvici sa 41. osvojenim bodom u dosadašnja 22 nastupa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider