Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
burić bez milosti

Večeras se okuplja 'novi' Hajduk: Velika čista obavljena, stigao Brazilac

Damir Burić okupit će večeras od 19.30 nogometaše Hajduka na prvom treningu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo tjedan dana trajao je odmor nogometašima Hajduka. Zbog Eura 2016., HNL će početi već na početku srpnja, a u međuvremenu treba odraditi i pripreme. Na Poljud je stigao novi trener koji bi trebao donijeti neke nove vjetrove, dašak modernijeg načina rada s igračima, dašak Bundeslige.

Damir Burić u 19.30 okuplja igrače među kojima, piše Dalmatinski portal, neće biti dojučerašnjeg kapetana Marija Maloče. Burić se odrekao i Sandra Gotala, Dejana Mezge i Avdije Vršajevića koji bi trebao ostvariti transfer u inozemstvo. Već je na uvodnoj press konferenciji najavio kako će se momčad bazirati na mlađim igračima, ali to smo na Poljudu slušali godinama.

Na prozivci će biti i Tomislav Kiš koji se vratio s posudbe u Sloveniji. On bi trebao ostati u kadru za sljedeću sezonu.

U Split je stigao 22-godišnji Jefferson de Jesus Santos koji je nakon Ukrajinca Artema Radčenka novi igrač koji je došao u Hajduk. Navodno bi trebao stići i Kamerunac Franck iz Sesveta. Jefferson je Brazilac koji je dosad igrao u drugoj portugalskoj ligi za Feirense i igra na poziciji zadnjeg veznog.

Puno toga će biti jasnije večeras kada će se jasno vidjeti tko je još u momčadi...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider