Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sprema li se to požar?

Već kipti u PSG-u: Jedna fotografija podigla prašinu, oglasila se i Wanda

Mauro Icardi pronašao je novi klub, ove sezone igrat će za PSG dok njegova supruga Wanda Nara ostaje živjeti u Italiji.

PSG (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Trakavica koja je trajala cijelo ljeto okončana je u posljednjim trenucima prijelaznog roka i Mauro Icardi je prešao u PSG na posudbu iz Intera.

Klubovi koji su se spominjali vezano za njegov angažman bili su Juventus, Napoli, na koncu i Monaco, no Argentinac je ipak završio u Parizu.

Njegova supruga i menadžerica Wanda Nara nije baš najzadovoljnija takvim raspletom, bez obzira što će Icardi dobiti dosta više od 4.500.000 eura, koliko mu je zajamčeno ugovorom u Interu.

Što će reći šeici?

Razloge svoga nezadovoljstva otkrila je gostujući na jednoj argentinskoj televiziji.

"Mauro je samo spakirao kufer, a sve ostalo je ostavio meni. Za mene je PSG najgora od tri opcije koje smo imali na stolu jer ću se ja morati vratiti u Milano, s obzirom na to da tu djeca idu u školu. Najveći talijanski klubovi su ga zvali i meni bi bilo lakše da je ostao u Italiji, ali mislila sam o onome što je najbolje za Maura", izjavila je Wanda.

Usput su ju upitali i za fotografiju koju je njezin bivši suprug Maxi Lopez objavio na Instagramu baš na dan kad je Mauro Icardi potpisao za PSG.

Ako postoji netko tko to još ne zna - Wanda je bila u braku s Maxijem Lopezom pet godina i zajedno su dobili trojicu sinova, a onda je Icardi preoteo suprugu svom dotadašnjem prijatelju, što su mu mnogi nogometaši zamjerili. Među njima i Lionel Messi.

Na fotografiji je Lopez u društvu Neymara, novog Icardijeva suigrača, pa je odmah i krenula priča kako je ta fotografija zapravo poruka Icardiju da neće imati dobrodošlicu kakvu očekuje.

"Mislim da je to slučajno što je Maxi objavio baš tad tu fotografiju. Uostalom, fotografija je dosta stara", izjavila je Wanda.

Nezadovoljni Neymar je ostao, a omraženi Icardi je došao. Sve upućuje na to da bi moglo biti jako zanimljivo u Parizu ove jeseni...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider