Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostali bez trojice važnih igrača

VIDEO Važno razdoblje za Keka: 'Pokušat ćemo napraviti što je više moguće'

Nogometaši Rijeke pripremaju se u Španjolskoj, gdje će u sljedećih 12 dana odraditi završne pripreme uoči nastavka prvenstva. S obzirom da su Kantridu napustila trojica važnih igrača, a pristiglo nekoliko novih, bit će ovo važno razdoblje za Matjaža Keka i njegovu momčad...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Seoba na jug Španjolske, u gradić Benehavis udaljen svega 60-ak kilometara od Gibraltara, riječkoj momčadi donosi miran rad u suhoj klimi, uz minimalno deset Celzijevih stupnjeva.

"Pokušat ćemo napraviti stvarno što je više moguće u ovako dobrim uvjetima. Imamo teren koji se nalazi dvije minute od hotela, to je važnija stvar, ostali uvjeti su također dobri. Imat ćemo četiri pripremne isto dobre utakmice protiv stvarno jakih protivnika koji nastupaju u Europskoj ligi i Ligi prvaka", izjavio je Ivan Močinić.

Prva na redu je vodeća momčad druge Bundeslige Ingolstadt, zatim slijedi odlični bugarski prvak Ludogorec, korejski doprvak Suwon, te za kraj bogati ukrajinski Dnjipro.

Marin Tomasov pristigao baš iz druge Bundeslige, dobro je upoznat s prvi protivnikom.

"Momčad, čim je prva znači da nešto vrijedi jer liga je, ajmo reći, teška, ali opet će se i nas nešto pitati, tako da..dat ćemo sve od sebe da dobijemo", izjavio je Tomasov.

"Stvarno, dobri su protivnici. Normalno da je velika stvar što ćemo odigrati dobre pripremne utakmice da se što bolje pripremimo, a to je najvažnija stvar", objasnio je Močinić.

Posebno važna ako je momčad doživjela velike promjene.

A riječka jest. Jer nema više sjajnog Andreja Kramarića, baš kao i Kvržića i Jajala koji su bili važan dio prve momčadi. A treba i što prije uklopiti Tomasova, Balaja i Mišića koji broje prve dane u Rijeci.

I sve to u 12 dana. Jer već 7. veljače donosi novi Jadranski derbi. Na Kantridu dolazi Hajduk.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider