Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preokret na oba dvoboja

Važne pobjede Aston Ville i West Hama: Čekićari iza Chelseaja i Citya!

U susretu 15. kola engleskog nogometnog prvenstva Aston Vila je pobijedila Leicester City 2:1 postigavši tek drugi put ove sezone dva gola na jednoj utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gosti su poveli golom Leonarda Ulloe u 13. minuti, a Villa je potom okrenula rezultat golovima Ciarana Clarka (17) i Alana Huttona (71). Posljednji i jedini put ove sezone Villa je zabila dva gola na jednoj utakmici u kolovozu protiv Hull Cityja (2:1). S 10 postignutih golova Villa je najneefikasnija momčad ove sezone u engleskom prvenstvu.

U drugom nedjeljnom dvoboju West Ham je pobijedio Swansea City 3:1 i probio se na treće mjesto ljestvice. Dva gola za West Ham zabio je Andy Carroll (41, 66), a jednog Diafra Sakho (87), dok je gol za Swansea City postigao Wilfried Bony u 19. minuti. Gosti su od 68. minute igrali bez isključenog vratara Lukasza Fabianskog.

Na ljestvici vodi Chelsea sa 36 bodova, Manchester City je drugi sa 33 boda, a na treće mjesto probio se West Ham sa 27 bodova. Četvrti je Southampton sa 26 bodova, a peti Manchester United sa bodom manje. Upravo će Southampton i Manchester United u ponedjeljak zaključiti kolo međusobnim susretom na St. Mary's stadionu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider