Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vatrenima skočila cijena

VIDEO Oko Perišića i Brozovića se sprema nešto veliko

Zbog odličnog dojma i atraktivnih nastupa hrvatske reprezentacije, bez obzira na izostanak pravog rezultata, naši nogometaši postali su traženi na nogometnom tržištu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bilo je tako i prije EURA, ali sada se velik broj njih može nadati novim milijunskim transferima i ugovorima. Najprije se to odnosi na Interov dvojac Perišić - Brozović.

Marcelo Brozović je i prije počekta EURA figurirao kao Vatreni koji će sigurno ostvariti novi veliki transfer.

"Ono što je jako dobro da je potvrdio taj status i sada očekujemo da će biti nešto i od transfera", kaže Brozovićev menadžer Miroslav Bičanić.

'Inter odredio cijenu za Brozovića'

Znači, odlazak iz Intera je realna opcija?

"Pa nikad nije realno dok se zaista to ne dogodi. Ono što je važno: Inter je odredio određenu cijenu, a kad se izađe na taj način na tržište, onda se može slobodno tražiti kupac."

Kupac će sigurno biti netko od europskih velikana jer zainteresiranih klubova ne nedostaje.

"U ovom trenutku ćemo vidjeti dal je to iz Engleske ili nekih drugih zemalja, ali uglavnom se radi o ligama petice", ističe Bičanić.

No, nakon EURA zakotrljale su se priče o unosnim transferima i preostalih naših reprezentativaca. U prvom planu svakako je naš najučinkovitiji igrač Ivan Perišić. Stupili smo u kontakt danas s njegovim menadžerom koji nam je rekao da u ovim trenucima ne može otkriti apsolutno ništa. No, to najčešće znači da se sprema nešto veliko.

Perišićeva cijena porasla je već početka EURA, s 19 na 21 milijun eura. Inter će tražiti minimalno 10 milijuna više, ali čini se da Arsenal, Chelsea, pa prema nekim informacijama i velika Barcelona, neće imati problema to isplatiti. Pred Ivanom je transfer života.

No, iskusni Miroslav Bičanić ističe: EURO su najbolje iskoristili mlađi igrači.

"Mislim da se tu može dobro osladiti neki od hrvatskih klubova, konkretno Dinamo vezano za Pjacu i za Roga, ali ja bi naglasio jednog dečka koji se istaknuo u prvi plan, a nije možda medijski tako popraćen: mali Jedvaj. Odigrao je odlično i s pravom se možemo o njemu nadati u budućnosti da bude stožerni igrač prvih 11."

Badelj se potvrdio kao idealni su-dirigent Luki Modriću, a od prije ima puno obožavatelja u Španjolskoj, dok je izgledno da bi i Vida konačno mogao preseliti u Ligu petica. U svakom slučaju, Vatreni su traženi i na visokoj su cijeni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider