Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'PAJDO MOJ, BRATE...'

Vatreni se oprostili od svog kapetana: Dirljive poruke prijatelju i suigraču

Nakon oproštajnog pisma Darija Srne, putem društvenih mreža oglasili su se i njegovi suigrači iz reprezentacije.

Darijo Srna najavio je oproštaj od reprezentacije još prije nekoliko mjeseci, no izbornik Ante Čačić i mnogi navijači priželjkivali su promjenu odluke kapetana Vatrenih. No, do nje nije došlo pa je putem službene stranice Šahtara, a onda i jučerašnjim emotivnim pismom Srna potvrdio ranije donesenu odluku.

Jedan po jedan, hrvatski su se reprezentativci i svjetske zvijezde puni emocija opraštali od svog kapetana putem društvenih mreža.

''Kada sam tek došao u reprezentaciju, puno si mi pomogao. Uvijek sam mogao dobiti od tebe savjet i podršku. Pomogao si mi i na terenu, pamtit ću brojne asistencije, posebno one u Istanbulu i Beogradu. Svi znaju kakav si igrač, o tome dovoljno govore uspjesi koje si ostvario s Hrvatskom, Hajdukom i Šahtarom. Nedostajat ćeš nam puno idućih godina u reprezentaciji gdje mi je bila čast dijeliti s tobom svlačionicu. Najvažnije mi je što sam uvidio kakav si kao osoba, korektan i ispravan. Postali smo jako dobri prijatelji i to ćemo ostati i nakon tvog današnjeg oproštaja. Vjerujem da ovo nije tvoj konačni zbogom Vatrenima već da ćeš i poslije igračke karijere biti usko vezan uz hrvatski nogomet. Darijo Srna, hvala ti i sretno!'', napisao je na svom Instagram profilu Mario Mandžukić.

''KAPETANE, PAJDO MOJ, BRATE… Nemam rijeci koje bi te mogle opisati kao suigrača, a kamoli kao osobu! Jednostavno ti se želim zahvaliti na svemu sto si učinio kao prvo za našu reprezentaciju, a onda i za mene. Od srca ti želim sve najbolje i znam da ćemo u tebi imati našeg najvećeg navijača...'', oproštajna je poruka Ivana Rakitića.

''Tvoje se ime u svijetu vrhunskog nogometa izgovara sa velikim respektom, jer 14 godina pokazuješ i potvrđuješ da njemu pripadaš... Tvoj se status u svijetu Vatrenih doživljava sa velikim poštovanjem, jer 14 godina si pokazivao i potvrđivao da si ga po svemu bio dostojan... PRIJATELJU, to je naš odnos koji se u reprezentaciji pokazao i potvrdio tijekom 10 zajedničkih nam godina, u kojima si bio ne samo suigrač nego i podrška,emotivna osoba od koje se moglo štošta naučiti, a u konačnici i ono što ćeš ostati i nakon Vatrenih, iskreni prijatelj! Hvala ti kapetane!'', napisao je na Instagramu Luka Modrić.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider