Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bajka postaje stvarnost

Vardy organizira tulum: Večeras kod njega svi gledaju utakmicu koja donosi titulu

Novo okrunjeni igrač godine u izboru novinara Jamie Vardy organizira gledanje utakmice Chelseaja i Tottenhama u svojoj kući...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bajka postaje stvarnost. Pitanje je samo kada. A Vardy i društvo bit će već večeras spremni za slavlje dugo u noć. Jer ako Spursi ne uspiju pobijediti Chelsea u gostima, Leicester će postati novi prvak Engleske.

Jamie Vardy bit će domaćin svojim suigračima u njegovom domu dok zajedno gledaju utakmicu Chelseaja i Tottenhama u ponedjeljak navečer. Utakmicu koja bi mogla 'Lisice' dovesti do prvog naslova Premierlige u klupskoj povijesti.

Claudio Ranieri, trener Leicestera, neće se pridružiti svojim igračima jer će za vrijeme utakmice biti na povratku iz Italije gdje je otišao posjetiti 96-godišnju majku Renatu. Talijanski stručnjak bit će ujedno među posljednjima koji će saznati rezultat utakmice.

Krilni igrač Leciestera Marc Albrighton potvrdio je da se igrači zajedno gledati prijenos sa Stamford Bridgea.

''Tottenham ima tešku utakmicu u gostima, a svi ćemo gledati to s posebnom pozornošću. Mislim da ne možemo ignorirati tu utakmicu. Nisam gledao Tottenham prošli tjedan, ali sad kad imamo priliku osvojiti prvenstvo, svi ćemo ih gledati'', objasnio je veznjak Leicestera.

Leicester je za vikend odigrao 1-1 kod Manchester Uniteda i tako privremeno odgodio slavlje koje teško da se može pokvariti. Dok Tottenham da bi ostao u utrci mora pobijediti Chelsea na Stamfordu, gdje nije slavio u posljednjih 26 godina ili točnije zadnjih 28 utakmica.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider